Djurexpo

Varje vår arrangerar avgångsklasserna på naturbruksprogrammet ett djurexpo. Då får allmänheten chansen att titta på alla våra djur och få information om djurvårdsinstitutionen.

Djurexpo 11-12 maj 2019

Varmt välkomna till årets djurexpo som arrangeras av klasserna NB16 A & B!

Under dessa två dagar öppnar vi upp vår anläggning för allmänheten och visar upp våra ca 100 olika djurarter. Kom och besök oss ifall ni inte vill missa att komma närmre alla dessa olika djur!

Vi kommer ha olika aktiviteter för stora och små

Ponnyridning kl 11:00 - 12:00 och 13:00 - 14:00

Ansiktsmålning

Fiskdamm 10kr

Tipspromenad

Fika och korv med bröd kommer att finnas till försäljning!

Det kommer även finnas sommarblommor, tomater och kryddor till försäljning som är odlade av eleverna på Yrkesintroduktionsprogrammet och på Gymnasiesärskolan.

För er som ska söka till gymnasiet så kommer vi även att ha info om Naturvetenskapsprogrammet och Naturbruksprogrammet på lördagen kl 11:00. Mer info kring våra utbildningar hittar ni här.

När?

Tid: Lör-sön 11-12 maj kl. 10:00-16:00

Hur hittar ni till oss?

Skolan ligger 500m från Spånga Station (pendeltåg) och det tar 14 min med pendeltåget från Centralen. Adressen är Adolf Rudbecks väg 21, Spånga

Kostar det något?

Entré: (observera, endast kontantbetalning!)
Vuxna: 40kr
Barn: 20kr
Under 5år? Vilken tur (!), GRATIS

Barnvagnar och privata djur får tyvärr inte följa med in pga. säkerhetsrisker! Barnvagnar kan parkeras utanför ingången.

Varmt välkomna till oss önskar vi från klasserna NB16 A & B!