Djurexpo

Varje termin arrangerar avgångsklasserna på naturbruksprogrammet ett djurexpo. Då får allmänheten chansen att titta på alla våra djur och få information om djurvårdsinstitutionen.

Djurexpo 28-29 april 2018

Varmt välkomna till årets djurexpo som arrangeras av klasserna NB15 A & B!

Under dessa två dagar öppnar vi upp vår anläggning för allmänheten och visar upp våra ca 100 olika djurarter. Det kommer att finnas flera olika spännande utställare på plats och självklart så kommer även våran populära klapp- och kelhörna finnas tillgänglig. Vi kommer även ha olika aktiviteter, såsom tipspromenad, ansiktsmålning samt fiskedamm m.m!

Vi kommer även ha elever som finns på plats för att svara på era frågor och funderingar om utlandspraktik (Australien, Borneo och Galapagos).

Besök oss helgen den 28-29 april ifall ni inte vill missa att komma närmre alla dessa olika djur samt äventyr!

Tid: Lör-sön 28-29 April kl. 10:00-16:00

Entré: (observera, endast kontantbetalning!)
Vuxna: 40kr
Barn: 20kr
Under 5år? Vilken tur (!), GRATIS

Barnvagnar och privata djur får tyvärr inte följa med in pga. säkerhetsrisker! Barnvagnar kan parkeras utanför ingången.

Fika och korv med bröd kommer att finnas till försäljning!

Varmt välkomna till oss önskar vi från klasserna NB15 A & B!