Info gällande studentspringet

Eftersom vi inte kan samla alla avgångsklasser samtidigt i år, då vi blir för många personer, så har vi på Spånga Gymnasium beslutat oss för att dela upp studentutspringet på sex olika tillfällen. Detta för att vi vill fira våra fantastiska studenter på bästa möjliga sätt samtidigt som vi måste hålla oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tyvärr betyder detta också att vi inte kan välkomna elevernas släkt och vänner till studentutspringet i år då det blir för mycket folk.

Årets studentutspring kommer att delas upp så att en klass per halvdag bjuds in till skolan den 3-5/6 för att firas och då kommer även utdelningen av betyg och stipendier att ske. Ordningen på studentutspringet lottas som vanligt vid mösspåtagningen på Valborg, som denna gång sker på distans via Teams.